青森開左咁耐,從來都未幫襯過。早排經過呢邊先知出了午餐,連星期六都有,本來計劃今日放工後過來試下,心思思早上上開飯睇下青森有乜好吃,先發現近來d評語都係唔太得居多=.=。但又想食日本0野,都係決定去﹗唔食飯想食麵,叫了一個餃子釀雞翼拉麵(跟餐有蟹子沙律﹑吞拿魚沙律手卷/三文魚刺身﹑飲品)蟹子沙律:棄掉所有蟹子(唔食),淨下菜絲撈沙律醬,食完碟底有水...吞拿魚沙律手卷:手卷不能轉款,唯有可轉就係另一款跟餐物—刺身。好似我兩樣料都唔食0既人,唯有棄掉所有吞拿魚沙律,吃紫菜包飯...幣在紫菜很林...>.<凍芒果紅茶:大杯兼好飲餃子釀雞翼:在外食什麼什麼釀雞翼是煎的,連自己做釀雞翼也是...這裡出乎意料是炸的(﹗﹖)。厚厚的炸漿包住雞半翼連翼尖,咬一口也未來得及咀嚼已經傳0黎一大陣黑椒及胡椒味,很濃很濃﹗吞下的也是有這混合味的炸物,所謂的餃子只不過是一舊碎豬肉,餃子皮不翼而飛~~~~為表抗議,剩下兩舊不吃,收檯時還向侍應反映。(當然佢地彩你都傻喇)=.=最後只用麵底充飢,真可憐。因為湯底都唔係太好味呀~

凍芒果紅茶:大杯兼好飲

最後只用麵底充飢,真可憐。因為湯底都唔係太好味呀~