本來想去樓上聯邦打邊爐,點知今日唔提供。因早前換取了數張必勝客現金券,於是就去了~~~~嘻。今次坐上層閣樓,上次來也未見過有呢個靜靜的角落,而且萬聖節d佈置很精美呢﹗飲品(餐):百事/ 七喜2杯轉左為(每款加6蚊)紅巫術<睇顏色以為係酸酸飲品,只係少少酸,不過響食左咁多肉飲呢杯0野都係唔錯0既選擇>& 黑魔鬼<好難飲,所有材料攪埋變左唔知乜0野味>湯(餐):意大利菜湯x2<味道比飲開的更酸~~I love!不過油左d>Pizza(餐):大蝦沙律脆邊批<味道好似響餅店買到0個d幾蚊塊0既pizza麵包=.=;不過邊皮比較好食,很脆﹗>***食到呢度,大家開始飽了***小食(餐):燒嫩豬仔骨配田園沙律<豬仔骨比預料之中大份﹗味道冇乜特別,反而菜就好少…>麵飯(餐):意式雞皇飯<每人食左兩啖咋,最後醒起唔知點解叫左雞籃我地仲要叫雞皇飯>哈哈會員優惠:意式烤雞籃$49<好鬼大籃~~成籃都係肉同薯角=.=未食已經覺得好膩…雞軟骨串有點辣,雞腿味道普通,由於太飽雞槌我未食過>最後拎走半盒

飲品(餐):百事/ 七喜2杯轉左為(每款加6蚊)

***食到呢度,大家開始飽了***

最後拎走半盒飯﹑2條豬仔骨&3件雞搥,成為我明天的午餐:b

PS:2007/10/16 1353
0岩0岩食飽喇,隔了一晚食物味道都冇問題啊。雞搥原來幾好味呢﹗嘻~