2009-06-22 22 views
又係生日飯, 唔知食咩好, 是但search左呢間泰國野, 可能因為呢期食左好多次泰國野, 又想食~我最愛生蝦刺身, d人又話呢度既刺身很好味, 所以毫無疑問要點呢個, 但點知menu上面刪左, 咁我又即管問下, 原來有既~1) 生蝦刺身 - 個汁幾好食, 夠凍, 都好新鮮, 可惜冇挑腸, 有"便"...唯有自己挑2) 黃咖哩豬頸肉 - 好少食黃咖哩, 又好少食豬頸肉, 都幾特別3) 冬蔭公湯 - 少辣, 都幾好料, 有4隻蝦!4) 馬拉盞炒通菜 - 普通, 可以不叫5) 蒜蓉飽 - 好脆, 但冇乜蒜蓉味, 似多士多d我地響3樓果間房, 感覺上冇1樓果度咁雜~ok! 我仲見到有獨立tatami房~亦都見到有人響露台搞bbq party! 感覺唔錯!
3) 冬蔭公湯 - 少辣, 都幾好料, 有4隻蝦!
4) 馬拉盞炒通菜 - 普通, 可以不叫
5) 蒜蓉飽 - 好脆, 但冇乜蒜蓉味, 似多士多d
亦都見到有人響露台搞bbq party! 感覺唔錯!

黃咖哩豬頸肉
飲左一半既冬蔭功
蝦蝦刺身
炒通菜
2009-06-18
$100 (Dinner)
Celebration
Birthday