2017-10-07 437 views
身邊個個食過茶木都話好得, 所以趁weekend放假便來試一試! 餐廳沒有提供訂枱服務. 食客需要親身到來取票...取票後還要等人齊才可以入座! 唔知是否當日係星期六關係, 晏晝兩點後等位都要等足半個鐘有多! 由吾太肚餓等到超肚餓! 我們就點咗:1) 紅燒牛肉麵~好多牛肉, 超大碗而且湯味濃! 可能我哋唔喜歡嗰種麵質, 所以覺得啲麵有點遜色!2) 個鴨湯超超超正! 用咗啲中藥材同鴨煮成湯! 好味又唔怕油! 值得推介!3) 滷水拼盤好有台式風味! 有滷肉, 鴨腎, 滷水豆腐同牛展! 4) 杯青檬蘆薈特別醒神..非常適合香港咁熱既氣!
4) 杯青檬蘆薈特別醒神..非常適合香港咁熱既氣!
紅燒牛肉麵
鴨湯
滷味拼盤
蘆薈青檸汁
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
紅燒牛肉麵
鴨湯