2018-02-09 565 views
其實呢間野好多年前已經食過一次,除左記得好逼之外已經冇其他印象啦,因為次次夜晚經過呢間鋪都多人都暈,所以已經好耐冇食過啦。今次下午經過見門口冇咩人,仲有全單8折就入去食啦!一打開個MENU,二話不說一定係揀我最愛嘅沾麵現櫻蝦麵豉汁熱食,大約等左15分鐘左右就有得食啦。首先要講下粒蛋先,冇味。再黎就夾番住麵去浸湯,個麵好重蛋味呀,個沾汁都好香櫻蝦味,好香好濃厚沾汁掛上麵度一齊食好有滿足感,個湯其實幾特別,食完之後湯得番兩淡,想加湯飲埋佢都唔係好夠了~不過個湯好似冇咩味精,因為食完都唔覺得好口渴~遲D有機會再食一定等下午先去啦,唔洗點排而且仲有折~

沾汁麵
2018-01-19
$100 (Tea)
沾汁麵