2018-10-13 475 views
旺角T.O.P商場開左都有一段時間,今日終於都有機會你逛一下呢個潮人嘅新地方。之前係機場見過呢間大力水手炸雞,但一直都冇機會試,今日終於都可以一嘗呢個炸雞嘅滋味。大力水手炸雞開係地下food court果層。坐位都算多。佢有一部智能機可在自助點餐,非常方便。而且佢可以自行選擇雞胸,上脾或者雞翼等等。不過有一樣唔好處,佢淨係接受八達通付款,不設找續。我最後叫左1個3號餐,有兩隻雞、1包薯條同1杯汽水。$48蚊,呢個價錢係旺角食都算係中等價格。雞要係雞胸位置先比較滑。如果唔係,其他部位既肉質比教鞋。薯條反而有驚喜,佢個味似扭扭薯條既味。😍😍有機會再食,我會淨係食佢地既薯條🤤🤤

大力水手炸雞開係地下food court果層。坐位都算多。

2018-10-13
$48 (Lunch)