2018-10-20 98 views
我最鍾意食嘅就係牛肉,問吓朋友有乜嘢好推介,他就推介左我嚟呢間火鍋店,我都怕人多,要等位,所以我早兩日已經打黎book定位同屋企人過嚟嘆牛肉😊座位都好闊落火鍋店嘅燈光較為暗,有氣氛😍情侶傾計最適合,環境又清靜坐位闊落🤪坐得好舒適餐牌上面嘅火鍋配料,要有嘅基本都齊晒😆想食嘅野都喺晒度呢個牛肉塔真係冇得頂😋鍾意食牛嘅朋友仔一定要叫,牛既不同部位我都可以試到啦!牛肉味濃,全部牛肉食晒之後,個湯底都好重牛肉味,幾乎變咗個牛肉湯底,牛肉嘅脂肪又不多,剛剛好冬菇好新鮮,又夠厚身,咬落好爽口,吸埋個湯啲湯底,味道一流桶蠔夠晒新鮮肥美,鮮甜😍仲洗得好乾淨,見到蠔嘅旁邊都冇晒黑色,安心食用打邊爐好少食芥蘭苗,原來芥蘭苗都好好食,又爽口又夠甜, 非常新鮮蔬菜雖然好普通,沒有什麼特別,但見到每一條菜莖都非常新鮮爽口,洗到好乾淨湯底入邊都有好多材料,非常足料,紅棗豬肺沙參,全部煲埋一齊令到個湯非常香甜,未放配料入去打邊爐,已經飲咗碗湯先好彩唔夠湯,職員會幫我地加湯珊瑚蚌,見到每一片顏色都非常偏橙,好新鮮,煮熟之後,非常爽口😬沒有腥味😀只有香噴噴嘅海鮮甜味,食曬都吾夠候🤪三文魚有八片,份量都多😋每一片都非常厚身
坐位闊落🤪坐得好舒適
餐牌上面嘅火鍋配料,要有嘅基本都齊晒😆想食嘅野都喺晒度
冬菇好新鮮,又夠厚身,咬落好爽口,吸埋個湯啲湯底,味道一流
好彩唔夠湯,職員會幫我地加湯
三文魚有八片,份量都多😋每一片都非常厚身,脂肪不算太多,但脂紋遍布非常平均,刺身最重要係夠新鮮同夠凍,合哂我要求😁