2018-11-16 26 views
呢間girlboss開左係屯門都一段日子,終於有機會試下佢,約左成班女仔去試下先。啲位都坐得幾舒服,每枱都有矮牆括住,有啲私穩。因為有四個人,所以叫左個$368既set。其實我覺得幾抵,因為樣樣都可以試到,又唔貴。上面個堆是蟹肉來的,我覺得幾好味。個沙律就係二人份量。大蜆薯蓉,薯蓉既質感比較粉。食得辣既朋友可以試呢個,大蝦辣椒意大利粉,因為...真係好辣。哈哈,我食到,覺得佢既辣味係個口入面再回味,好刺激咁,蝦既肉質好新鮮。這個單骨雞翼,配左海苔味既調味粉,shake完之後,成隻雞翼都滿佈海苔,好好味。鮮蝦米紙卷焦糖黑醋豬肋骨,呢個都好味,個豬肋骨甜甜的,一咬落去,肉就溶左咁。睇佢細細碟其實都幾多料。職員好細心,留意到我地隻杯無水,都會幫我地加水。店內若果想切蛋糕,加五十蚊切餅費。

上面個堆是蟹肉來的,我覺得幾好味。

個沙律就係二人份量。

大蜆薯蓉,薯蓉既質感比較粉。

鮮蝦米紙卷

睇佢細細碟其實都幾多料。
職員好細心,留意到我地隻杯無水,都會幫我地加水。
店內若果想切蛋糕,加五十蚊切餅費。
  • Shake Shake單骨雞翼
  • 香煎大蝦蒜片辣椒意大利粉