2019-01-18
相信有留意開我的朋友都知我同屋企人都好鍾意食元氣xd由細細個屋企人就開始帶我成日去食 直頭當正元氣係家庭飯堂咁🤣元氣係我ig story到出現的頻密度 仲一而再再而三俾大家懷疑我到底係咪收左廣告費 而一直以來我都一再強調我係無的🤣😂 不過!多得元氣今次的新登場!我真係有幸正式地替為大家介紹今期的新產品啦😆!!!仲可以一圓我想做foodie的夢~~你們明白我接到哩單工作的興奮程度嗎😝😆😆😆?哈哈 事不宜遲 馬上入正題啦~ 今次元氣壽司新登場的食材係來自日本的德島縣🗾新產品包括有:1)炸阿波尾雞2)鰤魚腩配酸橘醬油 3)照燒風親子軍艦4)阿波尾雞牛蒡薯餅 5)鳴門金時甘薯天婦羅 6)鳴門金時甘薯卷 7)酸橘梳打試過曬之後我最推薦的係甜品 鳴門金時甘薯卷!非常軟滑香濃高質😋 果然無令我哩個死忠失望呀~ 我率先試左啦 你地仲唔快d把握時間去試下?!🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️
事不宜遲 馬上入正題啦~
今次元氣壽司新登場的食材係來自日本的德島縣🗾
新產品包括有: