2018-12-06
以前cafe個位變左texas burger , 招牌好醒目。lunch最怕等位,見到有得訂位,決定試試!菜單基本上都係burger或tacos加錢轉combo,就會包埋薯條,野飲,同pickle。不過就無沙律呢個option.... 兩個人各叫一款burger同taco share。Texas BBQ Beef burger,上枱牛肉夠厚,不過因為burger太高,食得有啲狼狽,最後都係用刀叉食,冇左嗰種rustic感覺哈哈! Combo跟粗身薯條,同埋好少喺香港見到真係原條的pickle!因為香港冇咩地方特別標榜主打taco,令我相當期待。我地揀左2款味道(軟殼蟹+手撕雞),炸軟殼蟹有唔同甜椒、蕃茄、紫洋蔥,手撕雞有avocado醬,色彩繽紛,視覺上只係好滿足。炸軟殼蟹的炸漿唔會太厚,加埋軟殼的口感豐富。手撕雞夠juicy,avocado醬令taco冇咁乾,更易入口。呢度食物唔錯,但餐廳座位唔多,如果lunch time最好訂位!
Texas BBQ Beef Burger
Tacos (軟殼蟹+手撕雞)