2019-02-26 57 views
2019年2月20日星期三本身好鍾意貓而屋企又唔養得貓既我,今次揀左間有喵喵既cafe去食飯,呢間cafe係尖沙咀北京道,係正isquare對面,地點都幾方便。唔似出面d cafe係樓下要等lift都等到顛,當晚7點食飯完全唔駛排隊就有lift,而且cafe只係係2樓,萬一多人都可以行樓梯。一入到cafe已經見到駐店既兩隻喵喵,有一隻攤係枱,另一隻四圍走,同客人既互動比較多。order左chef’s choice,要兩位起先可以叫,可以試唔同既野食,仲可以要求寫字係上菜塊板上面。我比較鍾意個螺同煙三文魚,仲有叫左兩個桂圓紅棗茶,個茶壺同杯都好靚😍。cafe裡面仲有唔同既board game可以玩,不過我既焦點依然係兩隻貓貓度,佢地好乖,有小朋友客人去摸佢地都冇反抗,好合作,帶d平時冇乜機會接觸小動物既小朋友上去食飯一定好開心喇😻
2019年2月20日星期三