2019-04-18 187 views
試完樓上個間,今次試買呢間,出面都有幾張枱等緊位,不過侍應問搭唔搭枱,我地話OK,跟住一秒有位,因為我地無試到佢鑊氣野,所以我唔知好唔好,不過我覺得有D普通,我地叫咗-椒鹽八爪魚咀、妹記炸豬手、沙拉骨同咸魚茸飛天通菜煲椒鹽八爪魚咀-我覺得無咩椒鹽味,但係有D鹹,粉漿係薄既,彈牙,但我覺得好頂胃妹記炸豬手 – 依個係好食,外皮係好食,十分酥脆,唔會死鹹沙拉骨 – 炸得唔會乾,有肉汁,不過個個沙拉汁好漏,食兩嚿就唔想再食咸魚茸飛天通菜煲 – 成煲野都見唔到有咸魚,一啲屍骸都找不到,仲有一陣唔知咩味(唔知係D油定係D UP咸魚味),有小小腥味,不過D通菜無黑同爽既佢好似比樓上平,不過D野唔係我叫,所以唔可以作比較,只可以寫個感覺出黎

妹記炸豬手 – 依個係好食,外皮係好食,十分酥脆,唔會死鹹

2019-03-30
$170 (Dinner)