2020-01-09 1206 views
午市1:30左右同朋友去食飯,不用等就有位置了。上餐速度也很快,大概10-15分鐘左右~系附近打工的打工仔,最驚就系上餐速度慢,所以感恩來食飯的時候又唔洗等位,上菜速度也快我地order完lunch 之後,就奉送前菜一份,甜酸蘿蔔&泡茶一份, 味道就不過不失啦,沒有什麼特別注意一提嘅系,lunch special系沒有飲品的,咁對我影響不大啦,咁我就主動問侍應拎水朋友叫的“韓國五花肉飯”,一個辣椒,我試過,覺得同叫嘅 三個辣椒嘅“韓式辛辣雞飯”,辣度差不多味道都幾好,份量好多,女仔朋友 食唔曬~這份是前菜三個辣椒的 “韓式辛辣雞飯”,味道可以,因為有甜醬,所以入口不太辣,會越食越辣,不過都可以接受嘅~頂唔順嘅時候,前菜的甜酸蘿蔔幫到你午膳時間食飯沒有加一~  所以系西環黎講,食到人均消費 &60 嘅韓式食物,我諗都差不多了~

味道都幾好,份量好多,女仔朋友 食唔曬~

這份是前菜

頂唔順嘅時候,前菜的甜酸蘿蔔幫到你

2020-01-09