2020-12-29
☕️ Cafe for chilling — Little Vegas🗾➖➖➖➖➖另一間喺銅鑼灣嘅良心店⭐️😌 以拉斯維加斯賭城作為主題 就連食物嘅名都非常之特別㗎🤣美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ 明太子忌廉天使麵 $112明太子味非常香 而且佢嘅忌廉汁味道都非常rich 整體都算係中上嘅💁🏻♂️ 不過又未至於有好突出嘅位令我好想讚佢🙈🔹 命運賭城小食拼盤 (Large) $128佢餐牌入邊都會出現唔少 “命運賭城” 嘅菜式🎰😂 大致上嘅意思就係佢會隨機煮啲嘢食俾你 好似抽獎咁的確幾特別😜 叫咗呢一個大嘅小食拼盤 裏面大概有五種小食 小編就抽中咗 薯角+ 芝士焗蘑菇+ 雞翼 + 洋蔥圈+ 熱狗腸🤣 都幾有諗頭嘅 不過小食嘅味道就真係正常而已 普普通通💁🏻♂️ 如非必要大家都可以試吓其他嘢!🔹飲品: Under the Fuji🗻& Sunset 🌅 $88 for 2其實佢呢一個系列嘅飲品全部都係topping 係一球雪糕 下面配搭唔同嘅有氣飲品🤣 都係玩盡gimmick 嘢😂 Un
➖➖➖➖➖
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)
✨ 明太子忌廉天使麵 $112
🔹 命運賭城小食拼盤 (Large) $128
其實佢呢一個系列嘅飲品全部都係topping 係一球雪糕 下面配搭唔同嘅有氣飲品🤣 都係玩盡gimmick 嘢😂 Under the fuji其實就係波子汽水 sunset 就係芬達!個人覺得兩杯都係普通野啦🙈 如果要講嘅話under the fuji 嘅波子汽水同埋雪糕會比較夾嘅 📸不過用佢打卡就真係冇得輸‼️
💰Total: $326