2021-01-04 513 views
新嘅一年, 食個下午茶kick start 2021 食之前冇特別睇過啲comment, 只係見好壞參差, 不過唔太貴, 好朋友又比個outdoor view 吸引, 就嚟一試啦. 擺落肚嘅嘢, 最緊要梗好味啦. 老實講味道大部份都係唔差嘅, 賣相亦吸引, 推介 “雜菌手袋酥”, “花之戀” 同埋 “香檳金蝦餃”. 但唔知係因為我哋港女影左太耐相定d食物本身都唔太熱, 我哋食嘅時候啲食物係凍嘅 🙄 (食完之後先睇返OpenRice comment, 見好多人都話啲食物比較凍), 但因為食物係凍嘅, 都要扣分. 服務方面, 真係唔係太好. 就算我哋唔該前, 唔該後.. 侍應都係冇咩表情 🤨 如果間餐廳唔係喺IFC, 我以為自己食緊茶餐廳. 我哋坐outdoor, 個view 當然靚. 餐廳亦都冇特別decorate outdoor dining, 餐廳indoor dining本身裝修係OK嘅, 都有fine dining feel, 不過我見都幾full, 所以坐得好似有啲迫. 總括嚟講, 食物係吸精不過凍既 🤷🏻‍♀️ 冇服務, 食環境only. 其實IFC啲餐廳都轉手得幾快, 如果呢
新嘅一年, 食個下午茶kick start 2021

我以為自己食緊茶餐廳.

總括嚟講, 食物係吸精不過凍既 🤷🏻‍♀️ 冇服務, 食環境only. 其實IFC啲餐廳都轉手得幾快, 如果呢間餐廳質素冇變, 相信好快又會變左另一間新餐廳.