2021-06-04
之前聽朋友講,N.O.C環境好chill 野食又好味所以同朋友去試試🤣地點位於紅磡,但搭西鐵紅磡站係去唔到🥲我地係油麻地站轉黃埔站,然後要搵路行去,可能我唔熟路,所以我覺得位置有啲遠~Chicken salad bowel $128朋友點左Chicken salad bowel,我食左舊雞同牛油果,好好食🤤🤤同埋勁大碗,由於salad 係我朋友既所以下次有機會我先試試個salad 🤣Smoked salmon toast $118雖然點依個可以係屋企整到😂但我地當然食之餘要食埋個環境架嘛~其實toast 就無咩特別,因為都係有煙三文魚、洋蔥、牛油果同麵包,我建議如果點餐就點啲比較特別啲既菜式~Flat white $40Matcha $50我係抹茶愛好者,當然要點杯Matcha 🤤見到拉花圖案好有治癒感🥴而口感濃厚,非常之重抹茶味,但又未去到勁苦個位,所以我覺得好飲既~
Chicken salad bowel $128
Smoked salmon toast $118