2021-07-04
經典芝士牛肉漢堡配炸薯條 $158個漢堡包大到呢😱👍🏻超正呀,係竹炭麵包,烘得好香脆,仲有煎蛋同埋煙肉😋😋好豐富,漢堡扒好厚身,好Juicy! 燒烤醬烤西班牙豬肋骨 冇晒洋蔥圈,變咗配幼薯條 $218 燒烤醬&豬肋骨不嬲都係Perfect match,非常惹味!幼薯條上面灑左辣粉😋水信玄餅配雜莓醬唔會太甜,好似啫喱果凍咁,不過就水咗少少落Bar飲嘢食嘢,當然要試signature cocktail 揀咗Bubble Bee $118好好飲😋菠蘿嘅味道好夏日,溝埋荔枝、Elder Flower Liqueur 飲到花味,呢個配搭真係好熱情❤️🔥Summer一年四季, 我最鍾意就係秋天點左杯 Autumn 🍂 好清新,奇異果、青檸、蘋果同Ginger Ale 😋 Acidity > High !酸酸甜甜,好飲👍🏻👍🏻
水信玄餅配雜莓醬
唔會太甜,好似啫喱果凍咁,不過就水咗少少
揀咗Bubble Bee $118
一年四季, 我最鍾意就係秋天
點左杯 Autumn 🍂