2022-07-23 2459 views
-系咪人大左 食量會慢慢減少?覺得自己明顯食嘢比以前少左野?🫣好耐好耐好耐都無食過放題任食肥美刺身 啖啖肉 滑嘟嘟既口感 🤭好掛住📃2022新假期票選必食放題店 ⭐️瀛豐放題料理專門店⭐️就系我地今次去既呢間放題主打當然系日式魚生刺身 再加埋泰式美食 又真系幾特別既⋯小朋友先做選擇 我全都要😝🍣一坐低即刻叫咗個刺身拼盤先裏面包含勁多刺身😱😱 (珍寶赤蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚、冰山蚌、八爪魚、鮑片、馬刀貝、北海道角螺、赤貝、醬油吞拿魚)另外見有得加$138 食埋即開生蠔 同埋海膽帶子 緊系加啦🤤🦪好新鮮 好大隻 海水味唔算好勁 唔會腥帶子夾海膽 亦都好大粒 帶子爽口 海膽creamy 一絕🤗今餐膽固醇會唔會超標?🫠.泰國菜必點既炸蝦餅、Pad Thai、串燒、飛天通菜 等都應有盡有 勁多選擇😮平時去泰國餐廳食一碟生蝦都要過百 我哋系到都叫咗兩轉😛飲品櫃入面有超多種類 細細個櫃入面有差不多30款唔同飲品甜品有🍮puffs、jelly、mousse 等⋯仲有雪糕櫃 韓國melona雪條 本地品牌coco berry整體嚟講食得好滿足 OMG捧住個肚腩離開😂
系咪人大左 食量會慢慢減少?覺得自己明顯食嘢比以前少左野?
🫣好耐好耐好耐都無食過放題
任食肥美刺身 啖啖肉 滑嘟嘟既口感 🤭好掛住
📃2022新假期票選必食放題店 ⭐️瀛豐放題料理專門店⭐️
就系我地今次去既呢間放題
主打當然系日式魚生刺身 再加埋泰式美食 又真系幾特別既⋯
小朋友先做選擇 我全都要😝

🍣一坐低即刻叫咗個刺身拼盤先
八爪魚、鮑片、馬刀貝、北海道角螺、赤貝、醬油吞拿魚)

🦪好新鮮 好大隻 海水味唔算好勁 唔會腥
帶子夾海膽 亦都好大粒 帶子爽口 海膽creamy 一絕🤗
今餐膽固醇會唔會超標?🫠
泰國菜必點既炸蝦餅、Pad Thai、串燒、飛天通菜 等
都應有盡有 勁多選擇😮

平時去泰國餐廳食一碟生蝦都要過百 我哋系到都叫咗兩轉😛
飲品櫃入面有超多種類 細細個櫃入面有差不多30款唔同飲品
甜品有🍮puffs、jelly、mousse 等⋯
整體嚟講食得好滿足 OMG捧住個肚腩離開😂