2022-01-10 69 views
屯馬線去馬鞍山好快架!朋友話馬鞍山開咗間好精緻嘅日本餐廳,邀請我去同佢食晚餐呀🤭 因為佢生日要我請客囉 🥰我朋友好翹口嘅😅都食靚嘢佢揀得嘅一定唔差👍👍👍Woo 鋪頭外面已經好有日本票入到去好日式嘅格局好清新雅緻嘅裝修🥰🥰好特別嘅本鮪面頰壽司梗係要試下啦😍嘩好好食喎🤩鹽燒入口即溶好正好新鮮嘅感覺呀櫻花丼😍 不得了啦🥰 好靚呀👍佢啲魚生呢切到全部都四方形一粒粒好多不同種類既魚生,五顏六色淨係睇嘅已經流晒口水喇😋😋食落去好多魚油滲晒入啲飯度🤩魚香撲鼻❤❤加晒wasabi同醬油簡直係超好味呀🤩啲魚油喺個口度回甘❤❤正呀!廣島蠔雜炊, 嘩起碼有五六隻好大嘅廣島蠔喺裏面真係好正喎😍啲蠔好新鮮多肉汁d粥好綿yummy🥰係咪望到你哋都想食呢😍壽司「竹」十件, 墨魚、珍寶赤蝦、 活貝、 油甘魚、 平目魚 、真鲷、 本鲔 、縞鰺 、中拖羅 、自家製玉子燒👍👍👍 十件😍十件都唔同都唔知食邊件好😅勁新鮮超好味仲好juicy簡直係抵食呀#居酒屋 #馬鞍山 #山海 #快閃日本 #和味 #大滿足 #丼飯 #海鮮
屯馬線去馬鞍山好快架!

我朋友好翹口嘅😅都食靚嘢佢揀得嘅一定唔差👍👍👍