2023-05-05 37 views
作為擁有主子🐱🐱嘅人應該好明白,有時見到有貓樣嘅用品或者有貓樣嘅餐廳都會留意多一番.今日同姨甥仔行過葵涌廣場就被一間貓貓主題小食店吸引.吸引佢嘅係色彩繽紛小食甜品類,而我就係比d貓樣吸引咗🤣🔸手工招牌波提$25🔸波波Double may $32🔸招牌絲襪鮮奶配黑白珍珠$25🔸朱古力鮮忌廉Oreo脆脆$34原來「波堤」唔係自己作嘅名稱,製作材料包括白玉粉或糯米粉等,口感更為煙韌,很有嚼勁!前者樣貌似冬甩但口感更煙韌朱古力醬甜度剛好!後者加上黑糖奶蓋味道較甜,加上餅碎增添口感加上朱古力鮮忌廉Oreo脆脆,姨甥仔好喜歡💕小朋友確係抗拒唔到甜食原來佢同附近一間貓Cafe有聯繫~可以買完小食上cafe而且部份收益會作支援拯救浪浪嘅日常非常有意義✨

🔸手工招牌波提$25
🔸波波Double may $32
🔸招牌絲襪鮮奶配黑白珍珠$25
🔸朱古力鮮忌廉Oreo脆脆$34

原來佢同附近一間貓Cafe有聯繫~
可以買完小食上cafe
而且部份收益會作支援拯救浪浪嘅日常