2024-05-16 92 views
今日拍拖周年紀念,近近地喺沙田搵間有情調啲嘅餐廳食飯. 太耐冇去旅行好掛住日本嘅燒烤.即刻book咗新城市呢間燒肉. 其實見到個樣都覺得冇得輸啦. 首先你個爐應該有誠意唔係一啲好細隔膜,即用即棄嗰隻網. 燒出嚟靚仔啲 佢個汁都唔係Hea你有三種汁仲係燒肉汁仲係辣汁? 另外一種係檸檬汁,超級有誠意佢個牛肉全部都冇得輸牛腸 咬落去啲油脂出晒嚟我出去攞左白麵豉醬醃得又好食.基本上睇相都見到啲油花分布全部都冇得輸非常肥美重肉味.叫咗少少澱粉質,啲牛肉都唔係Hea你$90有咁嘅質素冇得輸最後仲有個杏汁豆腐甜品送. 超濃杏汁汁味應該下星期encore做孝子同老母試吓

最後仲有個杏汁豆腐甜品送. 超濃杏汁汁味
應該下星期encore做孝子同老母試吓