2016-05-11 341 views
久聞呢度附近有間24小時營業既bar&restaurant,最正係主要係burger,真係岩哂我呀!唔好意思門口影得有少少震左,因為朋友已經係入面等緊我,要趕住入去其實我個人黎講係中意食魚多過食牛既,而平時食牛既漢堡都食得多,所以我就揀左fish burger。出黎個樣討好,魚柳炸得香,外層脆脆地但又冇好油既感覺。魚柳既肉質都幾juicy,最中意佢中間夾左塊生洋蔥,幫個burger加左少少辣辣地既調味雖然我自己中意食魚,但我朋友都係中意食牛多d,佢話咁先original wo。朋友覺得牛好食d,但因為我只係食左細細啖,唔係食得好真,不過我都係中意食fish burger多d食完burger朋友話想食多個snacks,因為平時成日都食薯條,今次就揀左蕃薯條。蕃薯切條原條炸,好重蕃薯味,有佢本身既甜,唔點茄汁都已經好香啦!不過佢稔左凍左就唔係幾好食喇,所以要快d食
Cheese Burger
Sweet Potato Fries

叫左呢d野食
2016-05-02
$120 (Dinner)
Cheese Burger
Sweet Potato Fries