2020-10-30 1964 views
🟥曾經在這𥚃吃過午餐給我的印象很差,有一種唔憂做的態度,而且食物又不太出色,相隔一年多,再次光顧,見到門口有5選1優惠,反正未食過呢到既晚飯,咁又食吓🤔,竟然令我。唔好用360度,用240度改觀😂😂食物同服務都有所轉變,是一件非常好的事👏👏👏👏👏⋯⋯———————🟧5選一優惠:我選了波士頓龍蝦🦞伊麵78元其餘食物就以餐牌正價價錢—————————-🟨1-波士頓龍蝦🦞伊麵:龍蝦🦞新鮮,肉嫩爽囗彈牙,味道也是不錯,伊麵底乾身帶口感,不會過硬或過焾———————🟩2-欖角一字骨:呢個味道做得出色,一字骨咬落面頭帶脆口且肉質鮮嫩,欖角更帶出吃下來的特色—————-🟫3-炸乳鴨:用咗78元優惠價食龍蝦🦞,所以乳鴿就要用正價48元一隻,呢個價錢正常,但隻乳鴿真係乳得好更要,細到加細碼咁,果然係乳鴿中以乳....乳.....鴿😂而且皮又不夠脆,係乳鴿較為差一些😅———————🟪4-啫啫肉鬆芥蘭煲好有鑊氣,上枱時渣渣聲,又夠香夠熱,芥蘭亦嫰口帶爽脆—————————-😇由我第一次去食比一個😭咁既公仔變為今次去比一個😋舐舐脷公仔,確實有很大進步,其實昵段期間,我中午也吃過,見佢地係有進步咗,經過今次晚飯

食物同服務都有所轉變,是一件非常好的事👏👏👏👏👏⋯⋯

🟧5選一優惠:
我選了波士頓龍蝦🦞伊麵78元
其餘食物就以餐牌正價價錢

—————————-
🟨1-波士頓龍蝦🦞伊麵:

🟩2-欖角一字骨:

—————-
🟫3-炸乳鴨:
而且皮又不夠脆,係乳鴿較為差一些😅
🟪4-啫啫肉鬆芥蘭煲
好有鑊氣,上枱時渣渣聲,又夠香夠熱,芥蘭亦嫰口帶爽脆

—————————-
😇由我第一次去食比一個😭咁既公仔變為今次去比一個😋舐舐脷公仔,確實有很大進步,其實昵段期間,我中午也吃過,見佢地係有進步咗,經過今次晚飯,確實令我覺得這間食肆的大有進步,而且服務比前變得完全兩様,又有禮貌,又招呼周到⋯⋯👍👍👍👍👍
—————————
😇整體上隨了乳鴿稍為有點兒差一些,其他食物算是不錯,希望繼續努力💪進步😊
開心🥳⋯⋯就係是咁簡單