2008-08-24 26 views
之前都聽講話 Triple O's 的 Burger 點好食,點好食,好啦,係度食餐試下先。與『Iker casillas』叫了二個餐:BC Burger Combo 包一杯薯條及汽水,但唔想飲汽水,+ $20轉士多啤梨milk shake ,及 Mushroom Burger Combo 也加$20轉藍莓milk shake 。我叫佢幫我將個包切半,因為想試勻兩個包。BC Burger 原來牛肉下面有一層煙肉,我地麻麻地煙肉咯,而且d 煙肉好硬!咬到牙仔都軟埋,唔係咁好食喎!相比之下,Mushroom Burger 就好味d,d 蘑菇幾好食,但個包就一般。d 薯條雖然係熱的,但唔脆!我地鍾意食脆卜卜的薯條!d milk shake 味道唔錯,好濃郁,又難攪拌又難吸吮!士多啤梨milk shake 真係食到士多啤梨架,真材實料!但個杯蓋有d 問題,不能蓋實!我又無留意到,攪到我拿不穩,倒瀉了半杯!真心痛!倒瀉左$15了!呢間野的飽真係唔多合我地胃口,應該係個人口味問題!我鐘意Burger King 及 Freshness Burger 多d !
好啦,係度食餐試下先。

與『Iker casillas』叫了二個餐:
+ $20轉士多啤梨milk shake ,
我叫佢幫我將個包切半,因為想試勻兩個包。

BC Burger 原來牛肉下面有一層煙肉,
我地麻麻地煙肉咯,而且d 煙肉好硬!

咬到牙仔都軟埋,唔係咁好食喎!

相比之下,Mushroom Burger 就好味d,
d 蘑菇幾好食,但個包就一般。
d 薯條雖然係熱的,但唔脆!
我地鍾意食脆卜卜的薯條!
但個杯蓋有d 問題,不能蓋實!我又無留意到,
攪到我拿不穩,倒瀉了半杯!真心痛!倒瀉左$15了!
呢間野的飽真係唔多合我地胃口,應該係個人口味問題!
$66 (Lunch)