2022-11-12 623 views
冬天最愛嘅就係邊爐🫕貪佢方便,想食乜就食乜,淥一淥就食得,又好味😋最近食左一間比較隱世既火鍋店🍲而且性價比都頗高,想推薦俾大家🤭🤭呢間餐廳位於食肆林立既山林道,屬於樓上舖,位置唔算易搵,有啲似私房菜既感覺☺️入到去原來都幾多人食,燈光唔係超級光猛,但係坐係度幾舒服既感覺☺️我哋點左佢地既王牌套餐,先食佢地個雞煲,然後再轉任食火鍋🍲雞煲呢個雞煲除咗雞肉仲有鮑魚,係鮑魚呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤雞煲整體唔會死咸、濃味,但係又出奇入味又好食,雞肉又唔會太鞋,比較嫩滑,而且好有走地雞既鮮味😋😋佢哋配菜方面有利用番薯加入雞煲,呢個真係第一次見☺️☺️但係好食既👍火鍋🍲加入湯水轉做火鍋之後,店員就即刻為我哋奉上三碟肉,包括牛肩胛肉🥩牛小排黑豚肉認真高質🤤🤤d肉係order形式,出面就會有個自助吧拎啲火鍋配料,款式都有頗多,基本上大家要食嘅都一定有🤭🤭仲有雪糕甜品飲品方面就由佢哋自家製嘅清潤糖水給涼茶,仲有市面一般嘅罐裝飲品及啤酒🍻種類都算好多👍👍朋友見隔籬枱order咗幾轉生蠔🦪忍唔住都order咗半打😍😍$8.8一隻,性價比都好抵😝😝佢哋好似而家like 社交平台仲有優惠,大家有興趣可以去試吓🥰📌 熊本牛鍋

我哋點左佢地既王牌套餐,先食佢地個雞煲,然後再轉任食火鍋🍲

雞煲
呢個雞煲除咗雞肉仲有鮑魚,係鮑魚呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤

火鍋🍲
牛小排
黑豚肉
仲有雪糕甜品

📌 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

#熊本火鍋 #王牌套餐 #任食火鍋 #山林道美食 #美食推介 #高質靚料 #hotpot
2022-11-07
Type of Meal