2017-02-19 376 views
2月19日,晚餐,一行3人,位置於商場內,方便,可打電話訂位,唔駛等,店內環境舒適,干淨,係ok ge。我地叫左個春雞意粉2人餐,2百5十幾蚊,再加個薄餅餐,每碟份量都夠食,係薄餅細個D,8吋薄批,但佢就超多巴馬ham,我就覺得ok喎,因為冇甘'漏'呀ma; 而意粉係超水準,我個肥仔獨食晒成個,因為佢話個白汁好好食,可能混左溫泉旦ge旦汁掛,佢話好香; 亞囡就食燒春雞,佢就話雞唔鞋,勁香寧蒙味,著條夠熱又脆,沙律就普通,其他唔錯; 仲有餐湯,我覺得忌廉味好夠,好香,都滑口,重點係夠熱ma……最後,埋單都係$357,都算抵食。值得一讚,員工態度非常好,係繁忙時間,客多,人手少情況下,仍細心講解套餐內容,我地又加單,又要水,冇黑面,專業
2017-02-19
$120 (Dinner)
  • 卡邦尼意粉
  • 酥皮忌廉湯