(Non-member)
2007-08-05 10 views
買佐飛9點50分睇變型金剛, 8點15分諗住食客家菜, 但要等幾張枱, 見到對面有特價package $388 4-5人餐, 又有好多餸菜揀. 朋友諗住不妨一試, 怕等得客家菜黎點唔到菜, 所以唯有去呢間唔駛等位既酒樓.第一碟黎燒鵝, 好細碟, 諗住例牌, 細細碟, 算啦.第二碟黎個波羅咕嚕肉, 我地4個人20幾歲人都未吃過咁細碟既咕嚕肉, 咕嚕肉大概有5-6塊. 其他黎既餸唔駛講碟碟都細到唔恨, 叫佐既白飯都驚d 餸菜唔夠分, 食幾啖白飯先一啖餸. 真淒涼, 猛咁呻笨.個d 雞煲, 一d 味都冇, 一舊舊洋葱仲多個d 雞, 冇火喉, 好似炒完放係個煲仔入面咁, 我阿爸爆d 雞仲好味過佢.最後係生果盆, 又係小到無輪, 係酒樓係個d 生果盆既西瓜都一塊成巴3角尺咁大呀, 佢將平時酒樓一塊既西瓜再切一半, 咁就睇落好似好多塊咁.我地都唔明, 佢岩岩開張, 駛唔駛咁孤寒, 仲壞個名呀? 咁細碟4-5個人食? 兒童餐就得, 或者減緊肥既5個女人一齊吃就得. 埋單加埋茶位加一$508今云簡直係俾人昆! 一路食一路小小聲. 要睇完戲食宵夜.

第一碟黎燒鵝, 好細碟, 諗住例牌, 細細碟, 算啦.

今云簡直係俾人昆! 一路食一路小小聲. 要睇完戲食宵夜.