2019-01-28 62 views
因為見到呢間做緊優惠有8折所以去試下先,上到去見到環境好乾淨都幾有日式feel,睇menu先知原來可以食180分鐘,可以慢慢食同朋友傾計,大食既人可以食2round添我地揀左最平既美國進口牛肉$168,而湯底有好多款可以揀,揀左中華辣湯同豚骨中華辣湯唔辣但味道好濃第一次試~見到好多人都揀香菜 但我個人唔鐘意,如果鐘意香菜既人不防試試。雖然價錢唔貴但係牛肉性價比高,肥瘦剛好,豚肉同雞肉都好味 都係任食架丸類同蔬菜類都係任食 好多款比你揀。好多丸類出面都好少見到,蔬菜類就係基本款,汽水任飲,最後仲有milk top既雪糕!抹茶 芝麻同朱古力都好好味。

2019-01-28