2007-11-19 6 views
星期五晚, 第一次試, 2 個人食左: 串燒(牛肉, 雞腎, 墨丸), 燒蒜蓉飽, 豬肉生菜包, 椰汁冰, 椰青沙冰.串燒黎講, 牛肉一般, 雞腎好味, 又爽口. 老婆想食墨太, 即本叫左一串, 估唔到係幾好食.燒蒜蓉飽都唔錯, 唔想食炒麵飯可以用黎飽下肚.生菜豬肉包, 味道good, 唔會太辣, 有次o係小曼谷食, 真係得個辣字.椰青沙冰, 味道唔太甜, ok 的.是日total $105星期日, 食lunch 又經過九龍城, 再去食.因為中牛時間, 好多野都未返, d 蜆, 雞心都未有3個人食左: 串燒(牛肉, 雞腎, 墨丸, 魚餅), 燒蒜蓉飽, 馬拉盞炒通菜, 一支椰汁.今次試個魚餅, 掂, 下次再去一定再吃.炒通菜一般水準.今次唔係我俾, 唔知幾錢.

燒蒜蓉飽都唔錯, 唔想食炒麵飯可以用黎飽下肚.
椰青沙冰, 味道唔太甜, ok 的.

是日total $105

星期日, 食lunch 又經過九龍城, 再去食.
因為中牛時間, 好多野都未返, d 蜆, 雞心都未有

今次試個魚餅, 掂, 下次再去一定再吃.
炒通菜一般水準.

今次唔係我俾, 唔知幾錢.