2019-04-23 294 views
今晚3條辣妹食生日飯,因為我地3個都係辣精,所以食辣走唔甩呢度係要book 檯既,我地7點上到去竟然得我地一檯客!到食完都係得我地一檯!靜靜地食我地又可以開心咁傾老闆娘好好人!夠晒nice我地今晚揀左個餐唔食海鮮,食雞煲水煮魚!坐底老闆娘拎左兩碟小食上檯,上檯前問我地食到幾辣?!我地最初都唔識答!但佢話我地中辣等於譚仔既小辣!咁我見我地譚仔小辣食到所以就揀左個中辣試下!小食上檯係一碟麻辣牛脷同拍青瓜!中辣食到喎!我平時唔食牛脷都覺得好好食到雞煲上檯香噴噴呢個越食越辣超野味再黎一個水煮魚,係鯇魚黎都有d骨,食時要好小心! 但又係好味之作冇得彈我地3人都開始飽既再上一個羊架,我平時又係唔食羊,見到咁既樣,又係一定要試試佢,佢有小小蘇味,但接受到!但其實俾麻辣味遮得7788老闆娘再上個白花菜,我地已經飽到上心口,食唔到幾多棵,但都係好味之作老闆娘話見我地冇湯,再送我地一個鴨肉蘿蔔湯面!個湯超超超甜超好味而家我仲回味緊最後上埋甜品雷沙湯圓!完滿結束只有兩個字:好味要再去
今晚3條辣妹食生日飯,因為我地3個都係辣精,所以食辣走唔甩

老闆娘好好人!夠晒nice