2023-07-06
呢間餐廳揉合3間餐廳嘅產品,包括Burger、咖啡、雪糕。可能店舖面積較細,3 Italiani 算係酒吧區內最抵食嘅一間,每樣單品都維持喺$100以內。價錢較親民,性價比好高。🍸Berry Fresca $78顏色好靚,裝飾都好有心思。有一串藍莓,酸酸地中和返飲品嘅甜味,飲落好似Fruit Punch,比較甜。最緊要冇酒精,好岩飲唔到酒,但係又想打卡嘅朋友仔😆🍺Stella $38 (buy 1 get 1)買一送一勁抵!雖然唔係好夠凍,但份量對得住呢個價錢~味道比較淡,易入口,買1送1夠晒解渴😙🍕Chicken Tikka Pizza$70批大約6寸闊,話大唔大,話細唔細,兩個人食份量剛好。將烤雞揉合芝士烤製,批邊烤至微焦,好脆口。🍔Smack Burger $98呢個有驚喜呀!個patty好juicy,mince到好有彈性,咬落口感一流。🍟Fries $20 (add-on)外脆內軟,係我中意嘅粗薯條,好有薯仔味。一定要點mayonnaise 食😙
🍕Chicken Tikka Pizza$70