2017-11-25 57 views
平時喺大陸食開烤魚、食開青淑味!今次第一次係香港食,估唔到又真係幾好味!滿4人以上仲送埋埋雞煲!真係飽到捧住肚走!個雞煲都可以選擇味道!雞肉一d都吾失禮 好嫩滑架!入面環境好大好闊落!台下面有個籃擺衫 吾會食完周身臭味! 同一棟仲有好多甜品食!佢啲材料唔會好似大陸烤魚咁擺埋係啲魚度,反而係分開上,食完烤魚先再食!有三種金銀銅魚,每個套餐食嘅時間都唔一樣!個人覺得淨係銅魚就已經好夠食!叫咗麻辣小辣,比起出邊個醬料,哩個比較淡 吾算太辣!一定要推介呢度嘅牛里脊!勁重牛味同牛雪花😍同出面邊壚好吾同!哩度既海鮮拼盤都好正!聖子皇 硯 蝦同等等!超鮮味!仲有啲菜都好新鮮、好多選擇!我哋選擇咗萵筍同蓮藕,擺埋落啲湯汁度 真係又邊壚又雞煲又烤肉 幾重享受!佢d自家製飲品都好岩時令 佢嘅菊花薑蜂蜜飲落去係菊花茶味道,後勁有啲薑味!冬天必飲必食既好去處

2017-11-23
$200 (Dinner)