以前都有食開呢間晚餐,直到今日叫左個外賣之後,就係最後一次啦!首先服務態度超差!老闆同員工都唔休早咁款,我推門入去諗住叫外賣,坐喺正門坐到成個大爺嘅老闆叫我拎個menu出門口睇,睇完先入黎叫!間鋪明明好多吉位,而我睇一陣menu絕對唔會影響到佢做生意!咁點解大熱天時仲叫客人出去睇menu呢?叫外賣嘅都唔係客人?第二,落完單之後呀哥仔員工話10分鐘後返黎拎,冇單冇據咁真係講個“信”字拎外賣!第三,10分鐘後我仲未見有外賣放上枱俾人拎,就問佢地有我個外賣未!原來廚房一早整好,要客人問先俾外賣!成個感覺好似比人玩咁白等左段時間!第四,我叫左個酸辣麵$50外賣!打開佢食嘅時候,酸辣湯無酸辣味!聞落仲有陣臭臭地嘅💩味🙊麵質糊成一舊麵餅!豆腐有夏天變壞嘅酸味!整體味道真係差左好多!食左兩啖都唔知自己食緊乜野!最後唔想肚痛放棄掉左佢總結以上,我唔會再幫襯!老字號做到咁真係超趕客!服務唔得👎🏻味道唔得👎🏻真係聽執笠!👎🏻👎🏻👎🏻

酸辣麵

酸辣麵