2015-11-26
之前上網搵見到有一張poster $588 有36oz既牛扒所以就book 左黎試下係咪真係咁大舊可能係星期日關係,客人都比較少,但環境都十分舒適佢地用ipad 做餐牌,我地當然就揀36oz牛扒再黎加多個海鮮拼盤tim牛扒要等20分鐘,餐前小食有蝦片,好脆口好好味食完蝦片就到海鮮拼盤啦首先蠔雖然唔算大隻,但食落好新鮮到蝦啦夠晒爽口,又冇咩雪味個到好青口本人就覺得一般般最後蟹腳有鮮味唔錯唔錯重頭戲黎黎36oz 當然係電話食先啦仲有專人幫手切,望住佢切 (因為揀左5成熟) 所以仲有少少血水跟住一人一大舊食落口牛味好重,仲要好淋仲可以加埋芥辣又另一口味依份個牛扒set 仲有配菜 薯條同蔬菜但薯條d鹽比教咸左少少,蔬菜係焗過黎反而覺得唔錯個餐仲有2個甜品,焦糖燉蛋同埋70%既朱古力布郎尼2樣甜品都同樣咁出色,依餐飯非常之滿足
所以就book 左黎試下係咪真係咁大舊
可能係星期日關係,客人都比較少,但環境都十分舒適 佢地用ipad 做餐牌,我地當然就揀36oz牛扒再黎加多個海鮮拼盤tim
牛扒要等20分鐘,餐前小食有蝦片,好脆口好好味 食完蝦片就到海鮮拼盤啦 首先蠔雖然唔算大隻,但食落好新鮮
到蝦啦夠晒爽口,又冇咩雪味個到好
青口本人就覺得一般般
最後蟹腳有鮮味唔錯唔錯 重頭戲黎黎36oz 當然係電話食先啦 仲有專人幫手切,望住佢切 (因為揀左5成熟) 所以仲有少少血水
跟住一人一大舊食落口牛味好重,仲要好淋
仲可以加埋芥辣又另一口味 依份個牛扒set 仲有配菜 薯條同蔬菜
但薯條d鹽比教咸左少少,蔬菜係焗過黎反而覺得唔錯 個餐仲有2個 甜品,焦糖燉蛋同埋70%既朱古力布郎尼
2樣甜品都同樣咁出色,依餐飯非常之滿足