2020-03-11
38婦女節,要對身邊嘅女人好啲呀。至於點叫好啲🤔不如就帶佢地去啲pinky pinky啲,又打得卡又有甜品食嘅地方啦😜.地中海炒菌菇$45🍄菇菇外乾內juicy,加埋香草同洋蔥一齊炒令口感同味道層次豐富左,一啖一粒菇食到停唔到口呀🤤.松露薯條$58🍟薯條好幼身炸到熱辣辣,外脆內軟嘅口感,每一條都充滿黑松露嘅香味,覺得乾得濟仲可以點旁邊嘅黑松露sour cream或茄汁.水牛城雞翼$75🍗第一次咬,啲雞肉仲係紅紅地,未熟,第二次,都仲有一兩隻係未熟得曬😡味道方面,雞翼本身好入味,仲帶有微微嘅辣味,好惹味😋水牛芝士醬味道鹹香且濃厚,超級邪惡😈.明太子義大利麵$98🍝呢個要列入小金明太子意粉嘅top5list!濃郁又掛汁嘅明太子忌廉醬,加上幼身又煮得岩岩好,好有口感嘅意粉,真係好夾。頂層嘅紫菜條s簡直係神來之筆,紫菜嘅鹹味,同明太子忌廉醬驚奇地夾,成個意粉嘅味道同口感都豐富左😍.佛羅倫斯花枝干貝麵$98🦑帶子好厚身,好有口感,仲煎得好香,味道好鮮😋意粉汁充滿蒜香同黑椒味,炒得都幾乾身,推介👍🏻.現榨奇異果汁$48🥝不過不失,個人而言唔係好夠酸,不過應該唔關餐廳事,係果種嘅問題🤪.仲夏熱帶水果
地中海炒菌菇$45🍄
松露薯條$58🍟
水牛城雞翼$75🍗
明太子義大利麵$98🍝
佛羅倫斯花枝干貝麵$98🦑
現榨奇異果汁$48🥝
仲夏熱帶水果茶$52🍹
熱:充滿果香,亦較凍嘅有茶味,焗耐啲仲會再甜啲添☺️
冷:好清涼,夏日嘅感覺,酸酸甜甜嘅味道,橙汁味較明顯,但論果香同茶香,都係熱嘅突岀啲🥶
草莓繽紛冰淇淋鬆餅$95🍓
賣相夠曬少女心同ig-able,waffle好厚身同鬆脆,除左士多啤梨雪糕之外,仲可以配煉奶,士多啤梨果醬或蜜糖一齊食,個人而言蜜糖真係好夾🥰