2024-04-15
尋晚見到有廣告介紹,咁一於膽粗粗嚟試吓。老實講, $38任食唔會抱太大期望不過不失已經好好,以下逐一介紹今日嘅食物:*我係9點50分左右到場(1)炒飯 - 都可以,幾乾爽(2)炒河 - 有少許乾,葱都欠奉(3)餃子🥟 - 有2款,皮厚左少少,屬現成貨,但有無限量黑醋供應(4) 燒賣 - 我以為係廣東魚蓉燒賣,原來係糥米燒賣,係有D失望,不過味道都可以(5) 白灼娃娃菜 - OK(6) 包點 - 有4款 (饅頭,奶黃包,叉燒包,菜肉包),其中奶黃包及叉燒包相對OK(7)茶葉蛋🥚 - 有輕微茶味(8) 花生豬腳粥 - 粥底較稠,味道略淡(9) 飲品有咖啡☕️,豆漿🥛,熱檸水,味道相對淡口*對於基層黎講,確係食得開心。但對於我呢啲有少少要求嘅人,試一次冇壞既😂**記得唔好太遲黎,餐廳10點15分之後都冇refill過。不過你臨買飛之前,佢都會溫馨提示你,食物相對比較少,睇啱先俾錢。***職員10點45準備緊午餐,見有炒菜,款式應該唔同。我就冇試啦,飽飽豬😮💨
*我係9點50分左右到場
(1)炒飯 - 都可以,幾乾爽