2019-10-03 64 views
難得早收工就一於同同事嚟奧運呢邊食飯一行四個人 兩男兩女星期四晚大約7:00到 餐廳裏面一個人都冇本身以為係間餐廳冇開原來只係一個客都無可能因為係平日而且地點比較偏所以差唔多去到我哋食到一半先至有人入嚟每張枱本身會提供一支大水 餐廳裝修光猛 梳化位舒服 有好多泰國嘅箍臣我哋就帶咗三杯泰國啤酒500ml$42/一杯 同埋一杯芒果沙冰$36 啤酒清淡似Asahi 芒果沙冰就係即叫即整芒果沙冰甜度適中 呢個價錢算係差唔多size食物就叫左五個餸同埋白飯一碗1)飛天通菜2)香草鹽燒側魚3)海蝦泰式金邊粉4)豬頸肉沙律5)$1星期四黃咖喱雞飛天通菜辣到適中 個人認為味道係非常符合價錢側魚就唔係好夠鹽但係魚質唔錯 而且冇咩骨金邊粉嘅花生味好重好正四個人分都夠食豬頸肉沙律其實就係豬頸肉十塊再加生菜你自己包好食黃咖喱雖然係加$1蚊但係質素非常好好多雞肉好creamy 用嚟撈飯一流四個人買單一共$622一對情侶就$311一人就$189呢個價錢食到呢個質素絕對好好
難得早收工就一於同同事嚟奧運呢邊食飯
一行四個人 兩男兩女