2024-10-17
黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍔$125LETTUCE, TOMATO, ONION, PICKLE, MUSHROOM, BLACK TRUFFLE呢間小店真係超級用心🤣原來佢個麵包同埋牛肉每一日朝頭早都係新鮮人手製造🤣所以味道同出邊其他漢堡店係極唔同😌個麵包實在得來又有口感🤪而且美味☺️烤過超級香☺️配搭超爆多肉汁嘅牛漢堡😂呢個組合極度邪惡😗因為加咗巨量嘅黑松露😚同埋蘑菇😎入邊仲有生菜🥬蕃茄🍅同埋酸瓜🥒中和返牛嘅肥膩感😊整體嚟講相輔相成🤩超級好食車打芝士安格斯牛漢堡🍔$85LETTUCE, TOMATO, ONION, PICKLE, CHEDDAR CHEESE牛肉同埋個包同上一個係一模一樣🤣不過呢個就配搭咗極度邪惡嘅拉絲芝士😍芝士嘅鹹香味更加帶出牛肉嘅鮮香味黑松露薯條🍟$65+$12 瑞士芝士薯條係一定要叫😃新鮮整熱辣辣😍外脆內軟😇配搭巨量嘅黑松露醬同埋芝士🤩佢個醬唔係平時食開嘅沙律醬咁簡單🤣然後係一大舊嘅黑松露😃係感官同埋味覺嘅多重享受香蕉奶昔🍌$36一開始覺得食漢堡包肯定係配汽水啦😇點知店員推介奶昔😍原來佢係冇特別再落糖🤪只有香蕉同埋牛奶製造😇所以係食到香蕉本身嘅甜味😍而飲完之後完全冇
黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍔$125
車打芝士安格斯牛漢堡🍔$85
黑松露薯條🍟$65
+$12 瑞士芝士
香蕉奶昔🍌$36
一開始覺得食漢堡包肯定係配汽水啦😇點知店員推介奶昔😍原來佢係冇特別再落糖🤪只有香蕉同埋牛奶製造😇所以係食到香蕉本身嘅甜味😍而飲完之後完全冇快餐店嗰一隻飽到嘔嘅感覺😀而係幸福滿足嘅感覺