豬斧頭扒配炸地瓜🐷$238一開始好擔心豬扒會煎得好乾因為佢冇乜醬汁係表面🤣🤣但係原來食落去係超級Juicy🥰🤪因為肥瘦比例啱啱好☺️所以唔係想像中嘅硬身😇而係有一種爆汁嘅感覺😂可能佢個猪扒本身有醃過所以已經有香味😊佢個地瓜都有驚喜😇同平時食開個薯條口感唔同😋味道都好香🤪又健康啲😀同埋好鍾意佢有啲菜🥗食落去就冇咁肥膩煙三文魚牛油果沙律🥗$108沙律就到到都有食😇但係厚切三文魚沙律就唔係度度都有😃佢個三文魚真係超級大塊🐟又厚身😌但係有冇平時食開嗰種死鹹味👋🏻果醋沙律感覺上好Fresh😊好light🙃更加帶出菜嘅爽嘅口感同埋味道😋所以係有驚喜鹹蛋黃單邊雞翼🐔$68 8件好貼心咁整咗單邊雞翼所以好方便整走舊骨☺️貼身嘅點就係佢個鹹蛋黃係唔係包晒喺舊雞翼入面😇而係自己點😉所以可以因自己個人口味已而食幾重口味😝同埋個雞翼本身雞肉都多汁嫰滑😌唔錯Brownie配意大利雪糕🍦$65意大利雪糕嘅特色就係本身令到個雪糕味超級濃郁🙂而呢個朱古力正正係有呢個感覺😃brownie整到熱身而配上超凍冰冰嘅雪糕🍦有一種冰火交融嘅感覺😇分開食已經覺得好重朱古力味🤪一齊食更加有雙重口感同埋滋味😝呢個係令我最驚艷嘅菜式莫加☕️

豬斧頭扒配炸地瓜🐷$238

煙三文魚牛油果沙律🥗$108

鹹蛋黃單邊雞翼🐔$68 8件

Brownie配意大利雪糕🍦$65

莫加☕️$28
原來呢間Cafe仲有啲手沖咖啡選擇☺️鍾意朱古力味道😌所以叫咗一款朱古力香嘅咖啡😇首先見到佢Double layer嘅杯已經知佢係專業😍原來可以幫手困住咖啡本身嘅香味所以聞落去香🤪同埋飲落去都濃郁d🤩最正嘅係佢熱同埋之後攤凍咗之後飲嘅感覺同味道居然完全唔同🥰放得越來朱古力嘅香味就越重🤩同埋成個咖啡都唔算非常之苦😉所以係具有特色