2022-05-26
煙燻燒鴨🦆例牌$138雖然佢叫手撕雞😗但係佢啲燒鵝都好出名😀見到佢俾個鵝腿比我就知道好好食啦😆肥瘦比例都均勻👍🏻好香😎配埋佢特製嘅醬汁都幾好食🤩送飯一流2人套餐$198包兩個主食🙊兩個飯或者麵🤪兩個小食😳一碟菜🤭兩碗湯😊兩杯飲品麻辣手撕雞🐔(半隻)見到台台都叫手撕雞🤩佢個雞都幾辣🌶️但係就非常惹味😏好香芝麻同麻油嘅香味😗而且佢已經幫手分開咗骨同埋肉😇食起上嚟都好方便😅雞都OK滑😁佢有少少撈左廣東風味同埋四川風味嘅味道🤣🤣🤣冬菇醬豬手🐷豬手都住得好軟😁好重骨膠原😅而且佢以為係冬菇嘅醬汁🤣🤣點知真係有冬菇鵝油撈麵🦆呢個撈麵相當出色😊非常之香嘅燒鵝味道😍但係完全唔肥膩😙勁香🤩個面偏硬身🤓但係完全冇鹼水味酸辣雲耳+麻辣雞腎🐔叫咗個雲耳同埋雞腎😆份量都幾多下🙃底度鋪咗啲青瓜😌兩款都唔算好辣😌但係作為開胃菜都不錯
煙燻燒鴨🦆例牌$138
麻辣手撕雞🐔(半隻)
冬菇醬豬手🐷
鵝油撈麵🦆