2022-07-24
招牌生煎肉餅飯🐷$58呢個係一個新式嘅茶餐廳😊味道唔錯😀價錢合理😛環境乾淨😂個菜式都新舊俱備😗首先呢個肉餅飯真係煎得非常之香😊外脆內軟😆仲有生蔥同埋炒過嘅蔥一起😌加上佢特製嘅醬汁撈埋一齊🤩送飯一流😜係必叫😌見到台台都有食滑蛋叉燒蝦仁飯🥚$58佢有勁多配搭😆可以蛋加叉燒😊叉燒加蝦😍或者係蛋加蝦😊任你選擇😙我梗係三款都食晒啦🙂首先佢個蛋炒得非常之香😘重奶味😎而且叉燒肥瘦比例啱啱好🤩啲蝦都好大隻😌性價比相當高薑汁奶茶☕️+$4佢啲飲品都相當有創意😙首先呢個係奶茶底🤩但係非常之香滑😎同埋好重奶味😘重點係佢加咗一啲薑味😎所以勁養生愛爾蘭咖啡+$6愛爾蘭咖啡其實係酒再加咖啡😌雖然酒味唔算好重😂但係飲落去係同平時嘅咖啡有啲分別😊甜甜地😙都好有特色ps:其實係最出名嗰個係cold blew coffee😜但係真係太出色😃好早就賣晒🙁下次要早啲去再試
招牌生煎肉餅飯🐷$58
滑蛋叉燒蝦仁飯🥚$58