至尊套餐$108口水雞😎紅燒牛肉😅川式豬手😇木耳😁萵筍😍尖椒皮蛋😆雞翼尖😏麻辣魚皮😜紅油抄手 送飯🍚發現呢排嘅中式餸都好鍾意用呢種九宮格😙可以一次過試晒九款嘅嘢食😇全部都係好有川味特色嘅嘢😍最驚為天人係佢個麻辣魚皮🤣超爽又索晒佢個椒麻香😎又唔算太辣😇另外覺得好食嘅係佢個牛肉🤩好軟有好重牛味😜有個香味似食緊紅燒牛肉麵嗰隻牛肉😙口水雞個醬汁一食就感覺到返返去四川🤪好香嘅辣油味同埋芝麻味😋雞都非常之滑😊成個套餐仲送埋個白飯🍚用珍珠米索埋啲辣油食好正重慶雞煲(半隻)$168都幾香食到有雞髀雞翼😗另外唔算非常之辣😙都好好送飯😚中間仲有少少唔同特色嘅辣椒嘅味道🌶️雞肉份量算合理🙃性價比高豆漿(杯裝)$12食辣嘢梗係要叫返個凍飲品解辣啦🌶️唔算好甜都有豆香味

至尊套餐$108

重慶雞煲(半隻)$168