甜麥仁拿鐵☕️ 跟餐$33雖然佢係一間韓國Cafe但係佢啲咖啡都幾特別🥰特登叫咗佢呢一款麥仁拿鐵😆有少少似食爆谷或者係薏米嘅感覺☺️甜甜地撈埋咖啡更有風味牛油果炸豆腐沙律🥑$78牛油果差唔多成個咁上🥑好新鮮🙂啲菜好新鮮😍食到每塊菜上面都食到有麻醬🤣另外仲有加咗粟米😍同埋車厘茄😇成個配搭都好開胃🙂豆腐外脆內軟超級滑魚糕湯🐟$42雖然韓國好出名食呢個湯但係真係第一次食😝都幾神奇😁佢入邊係唔同魚糕口感😁圓轆轆嘅好似魚蛋😗中間有一個好似獅子狗😁同埋有一個好似魚腐咁☺️因為落咗麻油嘅關係所以好香牛肉卷🐂$55韓國嘢一定要食佢個飯卷啦🙂入邊加咗紅蘿蔔牛肉🥰最正係側邊有一個透明嘅醬😊一開始以為係蜜糖啲friend😂原來係麻油加鹽所以好香軟殼蟹忌廉汁意粉🦀$98都幾重忌廉汁味😙不過意粉就偏乾身😀成個原隻軟殼蟹炸完都好香ps可能食韓國菜嘅關係所以佢一開始就免費送我哋食泡菜😝

甜麥仁拿鐵☕️ 跟餐$33

牛油果炸豆腐沙律🥑$78