石鍋生滾蟹黃海鮮米線🦀$75北海道帆立貝、海蝦、墨魚頭、海藻、鯛魚片、蟹柳呢間餐廳最出名嘅就係石鍋米線😛可以你自己配搭自己整🤓我就食咗一個佢配搭嘅海鮮米線😇海鮮配料都多😌而且都幾重蟹膏嘅香味😍份量都好多😊同埋係因為用石鍋整嘅關係所以一上菜係超級熱辣辣燒蔥油餅$20驚為天人地香😆佢加咗一啲胡椒同埋香料嘅配料😆所以非常惹味😍仲有少少奶香味😚加埋佢表面嘅蔥花😙真係想食多1塊椒麻蝦膠腐皮脆🦐$38都幾特別😆本身個蝦膠冇辣味☺️係要點佢嘅特別嘅辣醬😉蝦膠同埋脆嘅腐皮都幾夾😝出邊食唔到韭菜豬紅🐷$20幾香😆份量都多😇性價比高串燒豬大腸$15燒豬腩片$18雞軟骨$24金菇$15串燒嚟講因為佢表面加咗蜜糖同埋香料所以層次感都幾豐富😳豬大腸一咬超級邪惡😚豬腩片有少少似食牛肉乾嘅口感😙雞軟骨就爽口😌金菇都好好惹味涼拌牛肚🐂$28我幾鍾意佢個辣汁🥳係好有麻油嘅香味😍但係又唔算好辣😗表面有加咗好多芝麻😚牛肚都爽口😌佢個醬我仲攞嚟撈個豬紅同埋啲串燒

石鍋生滾蟹黃海鮮米線🦀$75
北海道帆立貝、海蝦、墨魚頭、海藻、
鯛魚片、蟹柳

燒蔥油餅$20