泰Grill (天晉匯)

Thai Grill (PopWalk)
手打雞肉咖喱🍛$88 蒜蓉包+$35呢個椰汁都幾香😂同埋都性價比幾高😊因為好多材料🤩有西蘭花蘿蔔等等嘅配菜😊雞肉嘅份量都好多😁另外配搭埋蒜蓉包都唔錯😌加咖喱汁香香甜甜😊幾惹味雞牛豬串燒($78三串)佢呢一個係即叫即整😆所以都等咗一段時間😇都燒得幾香😌同埋幾鍾意佢個沙嗲汁🙂同個串燒幾夾豬頸肉酸辣沙律🥗$58沙律我以為有好多菜😂😂但係佢都真係係泰式沙律😀係好多洋蔥同埋蔥😊同埋洋蔥🧅😂😂😂某程度上係豬頸肉嘅冷盤😌豬頸肉都落咗好多香料😗有泰國嘅感覺芒果糯米飯$58個份量唔係好大😂反而啱啱好😁佢混合咗紫米同埋糯米😌所以食到兩種唔同味嘅層次🤣芒果都唔算酸😆加埋椰汁成個配搭好好珍多冰🧊$38估唔到佢啲飲品咁大杯😂😂😂同埋佢入邊應該唔係芒果🥭係大樹菠蘿🍍呢個配搭都幾特別

手打雞肉咖喱🍛$88 蒜蓉包+$35

雞牛豬串燒($78三串)

豬頸肉酸辣沙律🥗$58

芒果糯米飯$58