2010-12-16
星期日家人北上未返通街行, 去左elements hea... 肚餓想醫肚入左three sixty 想買壽司, 但俾我見到這間就坐低了叫了碗豉汁牛肉飯 ($45) 加杯可樂 ($5):牛肉勁多, 有成寸厚!! 附有芝麻, 洋蔥, 蔥條, 同適量的超好味, 送飯一流的牛肉汁米飯吃得出,看得見是日本米, 聽說所有材料都來自three sixty supermarket 架上賣的東西的, 所以材料水準得以保持而且肥牛有咬口, 唔會過肥過瘦, 好像外國入口用黎打邊爐的貨式 以bar 臺型式放置, 親眼監督即叫即做的過程實在令人垂涎三尺! 而服務亦笑容滿面, 亦會問問食客用餐後的感覺, 令一個人吃飯的我感到特別溫馨每個order 都是獨立做, 而且放到你面前絕對係熱辣辣ge廚房清潔程度大家有目共睹, 無收收埋埋唔俾人知的感覺整體上吃完唔覺有味精, 如果叫定食有湯飲, 但好像我這般單叫就冇茶飲了而且bar 凳對大部份人來說都會釣腳, 又沒有地方可以擺放背包, shopping 完很難來這裡吃, 因為根本沒有地方放東西至於食物質素就值得一吃再吃, $50 大大碗, 來料又好, 又即叫即在你面前做.
叫了碗豉汁牛肉飯 ($45) 加杯可樂 ($5):
廚房清潔程度大家有目共睹, 無收收埋埋唔俾人知的感覺
至於食物質素就值得一吃再吃, $50 大大碗, 來料又好, 又即叫即在你面前做... 好難得了~