2019-10-02 1273 views
今天是Happy Friday,女士們梗係要去輕鬆一下,於是就揀咗銅鑼灣嘅Lady M 食餐好嘅,大部分人都不知道原來Lady M有lunch set食。Lunch set menu 其實選擇不太多,但勝在可以任揀cake食才最吸引。Lunch set 有2 courses ($168)或3 courses ($198),分別在於一個starter!我們全部都只選擇了2 courses,因為每人都掛住要留肚食cake。竹炭意大利飯配炸脆流心蛋今天只有我一人食這個意大利飯,流心蛋炸得不錯,但意大利飯不夠「粘」,仲有就是會食到整棚牙也會變成黑色的!🥴經典意式蕃茄扁意粉同事話味道不錯,不過好「齋 」。牛油果炒蛋漢堡這個是今天評語最高的一款菜式,味道同外貌都唔錯,有機會我下次應該會揀此作為主菜。Lunch set 包的飲品除咗 Tea Latte 那些飲品要另外加$8外,其餘也不用加錢。而蛋糕就更加是任君選擇,如果你害怕你所揀的蛋糕售罄,落單時記謹要求預留喇!

竹炭意大利飯配炸脆流心蛋

經典意式蕃茄扁意粉

同事話味道不錯,不過好「齋 」。

牛油果炒蛋漢堡

2019-09-27
$185 (Lunch)
  • 牛油果炒蛋漢堡