616被熊貓仔評為我最喜愛火鍋店👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽616由佢岩岩開 我已經係佢忠實fans到而家更加係die hard fans😂😂😂佢最開頭牛肉嘅款式好少 供應量又唔穩定 又要排好耐隊先有得食而家款式多左好多 供應量又充足 又有好多分店分散人流 全靠一班好有heart嘅老細👍🏽牛肉好多款式 要油花有油花 要肉味濃有肉味濃 總之一定有你岩食嘅牛肉😍😍我會多數會揀清湯或者青花椒湯底 甘靚嘅牛肉 太濃嘅湯底會蓋過陣肉味 由佢清清地開始 到最低甜到👍🏽👍🏽至於青花椒湯底個陣辣味好過癮 又唔會好咸又唔會好辣 麻麻地個種感覺 堅爽皮🤪🤪最後醬料 我最怕咩都溝一餐 好似唔知食左咩甘 係呢度我一定係勁多蔥加牛肉汁加少少醋加少少青檸 正😜😜諗起又想616😂😂絕非打手 真係欣賞一班年輕老闆想將最好嘅野俾我地食 絕對係良心小店😎😎不得不提 佢地嘅員工好好服務
616被熊貓仔評為我最喜愛火鍋店👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

616由佢岩岩開 我已經係佢忠實fans