2018-03-10
上網發呢間餐廳做緊推廣,三月份$68 有 紅酒+生蠔+NZ肉眼,好抵咁咪去試囉。。。地方細細都多人幫襯,不過冇排長龍一開門,係冇人招呼既,只有十客人用奇怪目光望住我,等左5分鐘終於帶位喇一坐低就問係咪食$68 餐,跟住就set位,先黎杯酒,發現我地隻杯同人地唔同,而且佢既標準份量不一,我地細杯d既,但佢明明有專人睇水吧都咁。。。生蠔好creamy肥美,甜既,不過又唔洗咁cheap掛,雖然食$68餐姐,加一我都有比,竟然3人份放埋一隻碟。。。面頭所謂黑魚子就根本冇必要,冇提升d咩味,亦冇自己特別味道主角肉眼扒上場,同影片有出入,細塊d既!重點係肉好乾,睇黎係煎定,而且伴茶係凍既烚西蘭花加生甘筍絲。。。。如果你要我比正價食你既野而伴菜係咁既質素,我呢世都唔會幫襯你囉再加上server冇問過一聲要幾成熟Gravy得果少少,亦冇提供Mustard$68 我相信你仲有賺,而咁樣相信你做臭自己個朵都唔會收到宣傳效果!
地方細細都多人幫襯,不過冇排長龍
主角肉眼扒上場,同影片有出入,細塊d既!
再加上server冇問過一聲要幾成熟
Gravy得果少少,亦冇提供Mustard