2023-05-23 826 views
我地本身正價入埸,後尾發現食唔到咁耐見到價錢牌寫住7:30前離場有得平到$20。我哋就諗住同佢講,我哋會喺7:30前,係咪都會按照價錢牌所寫嘅7:30離場嘅價錢啊?佢話因為電腦入咗單,所以一定要收我哋正價,我問佢可唔可以取消電腦張單再改,佢話因為要同老闆交代,所以冇得咁做。我見其他餐廳全部都係根據離埸時間收費,呢間餐廳要入場就決定咗離埸嘅時間🙏🏻我明白你哋有呢個規則,但係希望可以好似其他餐廳咁樣跟返離場嘅時間收費🥹另外刺身方面係隱藏餐單,要問佢攞先有得,大家食記得去問🥹食物方面,質素普通。勝在飲品方便有清酒梅酒👍🏻而且店舖選材十分細心,選用了香港人最喜歡的口味-三餸飯,最主要嘅原因可能擔心客人唔夠飽,所以熟食方面全部都係飽肚既食物,十分適合大胃王😍